PIZZA VIA pizzéria Debrecen

Éttermünk

A PizzaVia.hu története több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A 40 fő befogadására alkalmas éttermünket a belvárosban, a Piac utcából nyíló Arany János utca 2. szám alatt nyitottuk meg 1999-ben. Ízletes pizzáinknak és tésztaféleségeinknek köszönhetően a PizzaVia.hu hamar Debrecen egyik legkedveltebb pizzériájává vált.

 

A Pizza Via elsősorban az olasz konyha remekeit kínálja vendégei részére, de étlapunkon megtalálhatók a nemzetközi és a magyar konyhával harmonizáló ízek is. Ételeinkhez tartósítószer nélküli alapanyagokat használunk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindig friss zöldségekből és válogatott nyersanyagokból dolgozzunk.

 

Pizza Via Debrecen ebéd

Hiszünk abban, hogy az egészséges és választékos étkezés a kiegyensúlyozott életstílus egyik alappillére. Ételeink tartalmazzák az egészséges táplálkozáshoz szükséges fehérjéket, szén-hidrátokat, vitaminokat, kalciumot; valamint a választott feltéttől függően friss zöldséget és gyümölcsöt. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű ételeinkkel hozzájárulunk az egészséges életvitel kialakításához.

 

Éttermünk igény esetén az ételt házhoz szállítja. A rendeléseket telefonon és interneten keresztül is le lehet adni. Járműparkunk 6 gépkocsiból áll. Flottánkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy a kiszállított ételek minél hamarabb megrendelőink asztalára kerüljenek. A rendeléseket hőtartó dobozokban Debrecen belterületén házhoz szállítjuk.

 

PizzaVia.hu pizzéria Debrecen