PIZZA VIA Debrecen főtt tészták

Filozófiánk

Pizza Via Debrecen enteriőr

Koncepciónk alapköve a minőség és a kedvező ár! Külön figyelmet fordítunk arra, hogy vevőink kiváló minőségű, ízletes ételeket kapjanak kedvező áron. Számunkra első a vendég. Mi ezt nem csak mondjuk, hanem komolyan is gondoljuk! A Pizza Via.hu teljes csapata arra törekszik, hogy a hozzánk betérők jól érezzék magukat, és jó étvággyal fogyasszák el ételeiket. Az a legnagyobb elismerés, ha vendégeink visszatérnek hozzánk.

 

Az étlapunkon megtalálható ételekhez kizárólag tartósítószer nélküli alapanyagokat használunk. A feltéteket válogatott nyersanyagokból, friss zöldségekből állítjuk össze. Ezek beszerzésekor nem spórolunk, inkább drágább, de jobb minőségű nyersanyagokat választunk. Az egészséges táplálkozás szellemében étlapunkon találhatók különböző vegetáriánus és koleszterinszegény pizzák is.

 

Éttermünket magas színvonalon működtetjük. Arra törekszünk, hogy a megrendelt ételek minél hamarabb vendégeink vagy megrendelőink asztalára kerüljenek. Ezt a célt szolgálják korszerű gépeink és konyhaeszközeink is. Debrecenben az elsők között vezettünk be élelmiszerbiztonsági rendszert. Konyhánkban és a kiszolgáló helységekben professzionális higiéniai technológiát alkalmazunk. Pultjaink és szekrényeink kizárólag korrózióálló inoxból és gránitból készültek. Filozófiánk másik legfontosabb eleme - az elégedett vendég mellett - a higiénia.

 

A gyors, pontos házhozszállítást 6 gépkocsi biztosítja. A megrendelt ételeket hőtartó dobozokban szállítjuk.

 

A vásárlói igények kiszolgálását segíti honlapunkhoz kapcsolódó online rendelési rendszer is.

 

PizzaVia.hu pizzéria Debrecen